Відпочинок на морі в Іспанії + Люрд-Барселона-Монсеррат

Вартість:
від 655 €
Тривалість:
7 ноч/8 днів
Харчування:
сніданки та вечері
Транспорт:
автобус
Дата туру:
2022 рік
04.06
Маршрут:
Львів - Барселона, Жирона, Люрд, Монсеррат, Санта Сусанна - Львів

Програма туру:

1 день

Виліт зі Львова.  Приліт до Барселони.

Трансфер до готелю у Санта Сусанні AQUA Hotel Aquamarina & Spa.

Готель розташований навколо великого відкритого басейну, за 150 метрів від пляжу Санта-Сусанна та пропонує ресторан, спортивні споруди та номери з балконами.

У готелі є фітнес і оздоровчий центр, оздоровчий спа-центр Aquamarina, доступний за додаткову плату і включає басейн з підігрівом морської води, тренажерний зал і косметичні процедури.

Готель пропонує просторі номери з кондиціонером, простими меблями, супутниковим телебаченням та добре обладнаною ванною кімнатою.

Санта Сусанна – сонячне курортне містечко в Каталонії (Іспанії) неподалік Барселони. Крім старожитностей та чудового піщаного пляжу, тих, хто відпочиває в містечку, приваблює фантастичний парк Натурал де ля Фонт дель Ботер, відомий своїми мінеральними джерелами.

Вечеря.

Ночівля в готелі.

2 день

Божественна Літургія. Реколекційна зустріч. Сніданок. Відпочинок на морі або на території готелю.

Вечеря.

Ночівля в готелі.

3 день

Божественна Літургія. Реколекційна зустріч. Сніданок.

Відпочинок на морі або факультативна поїздка до Люрду.

Виїзд о 5:00 ранку.

Програма у Люрді: Екскурсія Слідами Бернадети Субіру, Божественна Літургія.

Вечеря в готелі. Ночівля в готелі.

Для тих, хто їде до Люрду, вечірня процесія зі свічками.

Ночівля в готелі (Люрд).

Люрд – квітуче французьке містечко, яке в 50-их роках налічувало 14000 жителів – стало загальновідоме світові у другій половині ХІХ-го століття, коли на його околицях з волі Божої  сталося одне з найбільш відомих об’явлень Матері Божої за всі часи християнської історії.

4 день

Божественна Літургія. Сніданок у готелі.

Для групи, яка їде до Люрду, сніданок у готелі і похід до купелі.

11:00 Виїзд до Санта Сусанни.

Відпочинок на морі або на території готелю (Санта Сусанна).

Вечеря.

Ночівля в готелі (Санта Сусанна).

 

5 день

Божественна Літургія. Реколекційна зустріч. Сніданок. Відпочинок на морі або на території готелю.

Вечеря.

Ночівля в готелі.

6 день

Божественна Літургія. Сніданок.

Відпочинок на морі або факультативна екскурсія до Барселони та Монтсеррату (орієнтовно 80 €).

Барселона — місто, засноване римлянами близько двох тисяч років тому. Від древньоримського міста Барсіно. Один з історичних центрів каталонської та іспанської культур. Під час відвідин Барселони можна побачити Катедральний Собор, Королівський Палац, будівлі Гауді та інше.

Недалеко від Барселони, буквально на кількох десятках квадратних кілометрах примхою природи височіють дивні на вигляд гори. Мешканці назвали їх “різаними”, “зубастими” – Монсеррат. Тут, на висоті 721 м, між зубцями, з сивої давнини розміщується один з найзнаменитіших монастирів світу – бенедиктинський монастир.

Духовний символ і релігійний центр Каталонії, римо-католицький прочанський осередок світового значення — завдяки статуї «Чорної Діви Монсерратської», яку називають La Moreneta («смаглявка»). За переказом, її вирізьбив євангелист Лука, а до Барселони привіз апостол Петро. Заховану від маврів, її ніби-то віднайшли в чудесний спосіб в одному з ґротів гірського масиву Монсеррат в IX столітті. У соборі щодня співає хор хлопчиків, які навчаються в монастирській музичній школі Escolania de Montserrat (заснована в XIII ст.), в монастирському музеї зберігаються твори Ель Греко, Пікассо та інших іспанських художників, а в монастирську бібліотеку, яка зберігає чимало унікальних видань,  відкрито доступ лише науковцям із світовим іменем і лише чоловічої статі.

Повернення в готель.

Вечеря.

Ночівля в готелі.

7 день

Божественна Літургія. Реколекційна зустріч. Сніданок. Відпочинок на морі або факультативна екскурсія в Жироні (орієнтовно 40 €).

Жирона – місто в Каталонії, неподалік Барселони, що зберегло свій середньовічний вигляд зі стародавніми мурами, романськими та готичними церквами, вузенькими вуличками. 

Повернення в готель. Вечеря. Ночівля в готелі.

8 день

Божественна Літургія. Реколекційна зустріч. Сніданок. Відпочинок на морі або на території готелю.

Виліт до Львова.

Приліт до Львова.

До вартості входить:
авіапереліт, трансфери згідно програми; супровід духівника-керівника групи; медичне страхування; 7 ночівель у готелях; сніданки та вечері згідно програми.
Послуги за додаткову оплату:
ПЛР-тест на Covid-19; факультативні екскурсії.

Люрд – 140 € (за умови набору групи мінімум 15 осіб). У вартість входить: переїзд, екскурсія, ночівлі, вечеря та сніданок.
Барселона та Монтсеррат – орієнтовно 80€.
Жирона – орієнтовно 40 €.
Вартість за факультативні екскурсії вказана орієнтовно.