Мікс щасливих емоцій Лазурові та Лавандові мріі

Вартість:
від 152 €
Тривалість:
4 ноч/5 днів
Харчування:
сніданки
Транспорт:
автобус
Дати туру:
квітень: 24, 30
травень: 9, 24
червень: 2, 13, 23
липень: 10, 24
серпень: 8, 24, 29
вересень: 2, 11, 18

Маршрут: Львів - Будапешт - Озеро Гарда- Гардаленд- Верона* - Ніцца - Монако*-Лавандовый Прованс*- Балатон-Тихань*- Львів

Програма туру:

1 день

ЛьвівБудапешт

Безкоштовні трансфери залізничний вокзал – Термінал-А».

Відправлення в тур відбувається з Комплексу Термінал «А». Переїзд по Україні, перетин кордонів.

При бажанні групи:

Шарм нічного Будапешту

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)

Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті – набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!

Прогулянка на кораблику “Чарівність Дунаю”

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)

Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов’язують дві частини міста – Буду і Пешт… У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац… Повз нас “пропливають” водолікарні, готелі та музеї найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта. З шампанським…. по  Дунаю.
 Нічний переїзд в Італію.
2 день

озеро Гардапарк розваг ГардалендВерона

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).

Починаємо наш відпочинок!

Благословенне Озеро Гарда

Ласкаво просимо на найбільше і найсвітліше озеро Італії !!! Це дивовижне місце поєднує в собі сонячну енергетику південних морів і обволікаючу меланхолію півночі. Відпочинок на озері!

Сірміоне – казковий курорт

Знайомство з перлиною озера Гарда – казковим курортним містечком Сірміоне. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами охайні будинки. І найсмачніше морозиво.

Італійський Діснейленд – Гардаленд

(дод. оплата)

Найзнаменитіший в Італії парк розваг: гірки, атракціони, гойдалки, каруселі сприяють веселому проведенню часу. Тут також відбуваються вистави за участю дельфінів, проводяться балети на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників … Нас чекають американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна. Чи готові зануритися в дивовижний підводний світ ?! Так? Тоді нам неодмінно потрібно потрапити в Акваріум на озері Гарда (вх квиток). Приготуйтеся зовсім близько розгледіти барвистих морських зірок, таємничих акул, і граціозних скатів. Тут ми дізнаємося про існування морських драконів! Акули будуть пропливати занадто близько, прямо над головою.

Верона – столиця закоханих

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)

Сьогодні перед нами відкриються “Ворота Італії”. Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного… У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра.
 Переїзд на нічліг. Ночівля.
3 день

Відпочинок на лазурному березіМустьє-Сент-МаріВердонська ущелинаАнтібКанниСен-Поль-де-ВансСен-Поль-де-ВансПрованс

Сніданок.

Відпочинок на морі на лазурному березі… Вільний час для купання в морі.

Фотосесія на лавандових полях Провансу (в період цвітіння).

Чарівний день в Провансі

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€)

Ми вирушаємо в Вердонську Ущелину… Будемо зупинятися на оглядових майданчиках і милуватися панорамами. Природні краси передгір’я Альп, стрімкі вапнякові скелі перемежовуються зі свіжою зеленню і крістальночістой водою в озерах блакитного кольору. Вердонску ущелину не передати словами. Ми відвідаємо чарівну гірське селище Мустье-Сент-Марі, яке входить в офіційний список найкрасивіших сіл Франції, і дізнаємося історію пов’язану з присутністю в цих краях ордена Тамплієрів. А також з’ясуємо, як це маленьке містечко стало столицею французького фаянсу. У нас буде шанс побачити своїми очима вишукані фаянсові вироби з Мустье. Озеро Lac de Sainte-Croix (Сент-Круа). Озеро Sainte Croix неймовірного бірюзового кольору. Його довжина – понад 10 км, а ширина в деяких місцях досягає 3 км. Східний берег озера ідеальний для купанія – уздовж всього берега розташовані чудові пляжі і водноспортивні станції. Можливо катання на катамаранах (дод оплата). На західному березі озера можна прогулятися по плато Valensole, де ростуть найбільші в Провансі лавандові поля.
У період цвітіння лаванди ми побачимо лавандові дороги Провансу. Найчистіше повітря, аромат лаванди, безкраї лілові поля, які, набувають кольору від сіро-лілових до синьо-фіолетових … хіба не казка? Під час цвітіння лаванди земля відображає синяву високого неба так, що створюється враження що ти ногами ходиш по фіолетово-синім хмарам.

Або

Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€)

Екскурсія “Канни життя це свято”. Канни – оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів – на йогo сходинках побували найвідоміші люди сфери кіномистецтва. А про золоту пальмову гілку- символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя… Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт. Антіб – дивовижно приємне містечко – затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
 Ночівля.
4 день

Відпочинок на лазурному березіНіццаФрагонарМонако

Сніданок.

Ах, цей Лазурний Берег – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення…

Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)

Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста …

Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі…

Парфумерна фабрика Фрагонар

Ми прибудемо в середньовічний Ез. Французьке містечко, що сидить на вершині скелі над півостровом Сен-Жан-Кап-Ферра – справжня перлина французького Лазурного узбережжя. Невеликий, але нескінченно затишний, з вузькими вуличками і великою кількістю квітів. З високогір’я відкриваються приголомшливі види на Лазурне узбережжя. Відвідування парфумерної фабрики Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, “Духи – це пам’ять, яка не підводить”.

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)

Нас запрошує князівство Монако– напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя …. Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.

 Нічний переїзд.
5 день

БалатонТиханьЛьвів

Переїзд в Угорщину.

Хвиля кличе… Відпочинок продовжується…

Балатон – угорське море

Переїзд на озеро Балатон – найбільше озеро в Центральній Європі! Це справжнє “Угорське море” – мрія і поезія, історія і традиції, зібрання рідкісних казок та гордість видатних угорців. Трошки вільного часу для купання в озері. Шовкові обійми хвиль, надуті вітрила яхт, сонце і хороший настрій – Балатон з задоволенням відкриє перед вами постійний світ молодості, літа і незабутніх розваг, які  ще нікого не залишили байдужими! А також: рекомендуємо саме тут попробувати балатонську уху і оцінити знамениті Бадачонські вина! Недарма кажуть, що “хороші вина народжуються там, де виноградна лоза находить своє відображення  в Балатоні”.

Перлина Балатону Тихань

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€ + вх. квиток)

Тихань півострів неймовірних лавандових полів, бірюзи угорського моря, і вимерлих вулканів. Це величезний заповідник, де пасуться чарівні угорські корови. Автентичне містечко Тихань з середземноморськими пейзажами і однією з найкрасивіших набережних Балатону. Будинок паприки, бенедектінське абатство Св Аньон, затишні старовинні вулички, білі будиночки, будинок лаванди. Тут майже в кожному дворі є хоча б один лавандовий кущ! Кажуть, що лаванду на територію Угорщини привезли ченці-бенедиктинці. Вирощуючи лаванду на великих плантаціях, монахи навчилися робити з неї лікарський засіб, який отримав широку популярність в Європі, під назвою «угорська вода» або «Вода угорської королеви». Лаванда допомагає створити всередині людини відчуття спокою. На Тіхані ми зустрінемо лавандові сердечка і лавандові велосипеди, лавандовий паштет і лавандовий шоколад.
Додамо ще фотографій в нашу колекцію з лавандовими полями.
 Виїзд в Україну. Перетин кордонів.
 Пізнє прибуття у Львів. Приблизно 03:30. Залежить від перетину кордону.
 До нових зустрічей!
До вартості входить:
• Зустріч кожного туриста представником фірми
• Супровід гіда-керівника по всьому маршруту
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Оглядові екскурсії
• Проживання в готелі 3-4* на базі ВB (сніданок)
Додаткова інформація та послуги:
• Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
• Рекомендовані програми
• Медичне страхування на період туру