Куточок раю на Землі: Трієст, Блед та Зальцбург

Вартість:
від 115 €
Тривалість:
4 ноч/5 днів
Харчування:
сніданки
Транспорт:
автобус
Дати туру:
квітень: 29
червень: 17, 25
липень: 8, 22
серпень: 5, 20
вересень: 18
жовтень: 10

Маршрут: Львів - Ужгород - Будапешт - Трієст - Піран - Блед - Ужгород- Львів

Програма туру:

1 день

Львів.
08:00
 – збір групи аеропорт (старий термінал) у м. Львів
08:30 – виїзд зі Львова. Перетин україно-угорського кордону. 
Нічний переїзд у Трієст.
– по дорозі факультативно пропонуємр прогулянку на кораблику по Дунаю (20€). Тут, на Набережній Будапешта, наче в галереї, тільки картина одна. І здається тут нічого лишнього, кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонює з іншою. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу, та загадати бажання пропливаючи під мостами, якими так гордиться Будапешт.

2 день

Прибуття у Трієст – місто, яке здатне підкорити туриста з першого погляду. Потрапивши у його центральну частину , Ви зможете побачити багато елегантних неокласичних будинків, які визначають архітектуру цього міста, а також, насолодитися неймовірною природньою красою: чудовими морськими та гірськими пейзажами. Серед найпопулярніших пам’яток відносять: Великий Канал, Долину Валь Розандра, Парк Сан Джованні і Сад троянд, Театр Джузеппе Верді та Печеру Гротта Джиганте. Трієст – місто контрастів. Тут, поруч із сучасними яхтами сусідять собори VIII століття. Саме у цьому містечку можна поєднати пляжний відпочинок з екскурсійним, і провести його в хорошій компанії друзів або в колі сім’ї. Оглядова Екскурсія.

Вільний час. Відпочинок на морі 

Факльтативно пропонуємо:

– Факультативно: відвідай містечко Піран (18 євро) – тут Тебе зустрінуть вузенькі вулички, серед яких просто неможливо заблукати, адже всі вони ведуть до відомої площі Тартіні, мальовничі будиночки, які так ніжно торкаються один до одного, затишні ресторанчики, де готують найсмачнішу рибу у Словенії та дивовижні яхти, які так гарно виблискують під сонячним промінням!

Збір групи. Переїзд  готель на території Словенії/ Італії. Ночівля

3 день

Сніданок. Вільний день.

Факультативно пропонуємо незабутню мандрівку у світ відпочинку та спокою! Подорож до невеличкого альпійського містечка Блед (25) із кришталевим озером та старовинним замком. Кажуть, якщо подзвонити у дзвін костелу, який знаходиться на маленькому острівці посеред озера, і загадати бажання – воно обов’язково здійсниться! Бледський Град із неймовірним краєвидом на озеро та долину надовго зачарує твій погляд.

Відпочинок на озері.

Факультативно у Бледі:

– мандрівку в ущелині Вінтгар (15€): приємний запах хвойного лісу, звисаючі над нами скелі, швидка ріка, що розбивая своєю силою гори, тоненька дерев’яна доріжка, що переходить то в містки над річкою, то звисає зі скелі, водоспад Шум… Все це разом супроводжується почуттям умиротворення, радості і близькості до природи, до недоторканого людьми світу краси.

– пропонуємо відвідати найвеличнішу карстову печеру сьогодення – Постойну (35 євро). Тут, на маленькому потязі, розпочинається твоя мандрівка в загадковий світ підземного царста Cловенії: навколо тебе кольорові відблиски сталактитів та сталагмітів, які нагадують великі діаманти. Також тут знаходиться помешкання найбільшої печерної амфібії у світі, відомої як “змій — ольм”. Море позитивних вражень гарантовано!

– Серце Словенії – долина Триглавських озер, – оз. Бохинь та легендарний водоспад Савіца (18 євро). Альпійське озеро льодовикового походження, розташоване на висоті 525 м над рівнем моря і з трьох боків оточене Юлійськими Альпами. Основною особливістю цього регіону є те, що він входить до складу національного Триглавського парку, названого на честь гори Тріглав- найвищої вершини Словенії. Незаймана природа регіону, виключно красиві ландшафти, кришталево чисте повітря, різноманітність тваринного і рослинного світу та водоспад Савіца.

Вечірній збір групи. Повернення в готель.

 

 

4 день

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Зальцбург — одне з найкрасивіших міст Європи, місто Великого Моцарта, місто, яке вмить зачарує Тебе своєю красою! Прогулянка зеленими парками, вуличками з вишуканими будівлями, величними площами принесе Тобі масу незабутніх вражень! Пройшовши через ворота Старого міста Ти побачиш міську Ратушу, торгову вуличку Гетрайдегассе, прикрашену наче у давні часи кованими вивісками майстрів та торговців, будинок під номером 9, де Ти поринеш у мелодійне життя Моцарта, затишні кафе, атмосфера яких назавжди залишиться у Твоєму серці! Оглядова екскурсія. Вільний час.

Рекомендуємо:

– фантастичну поїздку до озерного краю – Зальцкаммергут (35*). Найчистіші озера, що відображають хмари і гірські вершини, густі ліси і колоритні будиночки австрійських сіл – таким постане мальовничий озерний край перед Тобою. Сьогодні Ти побуваєш в чарівному Австрійському селещі Гальштат, яке розташоване на березі одноіменного озера, посеред високих гір. Саме тут ти відчуєш справжню Австрію!

Збір групи. Нічний переїзд у Львів.

5 день

Прибуття до Львова орієнтовно 12:00

До вартості входить:
- проїзд автобусом єврокласу
- проживання у готелях 2-3*
- харчування - сніданки в готелях
- супровід керівника групи
- оглядові екскурсії згідно програми туру
- групове медичне страхування
Додаткова інформація та послуги:
• рекомендовані програми, факультативні екскурсії, вхідні квитки
• особисті витрати
• депозит на факультативні екскурсії - 28 євро (тариф стандарт). Депозит використовується на факультативні екскурсії. Невикористані кошти під час туру не повертаються.

​•курортний збір в готелях від 1 до 3 євро (оплата на місці)