Ключ в Європу – Будапешт (Новорічний)

Вартість:
від 85 €
Тривалість:
3 ноч/ 4дні
Харчування:
сніданки
Транспорт:
автобус
Дати туру:
30 грудня

Маршрут: Львів - Будапешт - Львів

Програма туру:

1 день

Львів. 18:30 – збір групи на залізничному вокзалі.

19:00 – виїзд зі Львова. Нічний переїзд, перетин україно-угорського кордону.

2 день

Прибуття в Будапешт.
Оглядова екскурсія по Будапешту. Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне з них у всьому світі відоме як перлина Дунаю – це Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають перлини світової спадщини: Королівський палац і Середньовічний квартал, Будайська фортеця, знаменита церква Матяша, Рибацький бастіон, що привертає прекрасною панорамою на Дунай і протилежний берег, який відкривається з його тераси … Парламент, Площа Героїв, поспект Андраши, замок Вайдахуняд … і це не все, що чекає Тебе в Будапешті. Вільний час.

Рекомендуємо:
– відвідати торговий центр “Кампона”! Тут Ти зможеш повністю поринути у світ шопінгу, а також у Тебе буде унікальна можливість побувати океанаріумі-тропікаріумі. Тебе чекають 8 величезних залів, де можна зустріти безліч представників дикої і екзотичної природи! Кожен буде мати можливість побувати в тропічних джунглях , у величезному тунелі-акваріумі, де Ти познайомишся з морськими хижаками , тисячами маленьких риб і побачиш всю красу кольорового коралового рифу! Також у тебе буде унікальна можливість познайомитися з справжнім скатом , який радо запрошує до себе всіх відвідувачів , а також дозволяє до себе доторкнутися ! (трансфер 6 )

Поселення у готель. Вільний час. Ночівля на території Угорщини. 

Для бажаючих пропонуємо трансфер до пл. Героїв (Будапешт) для зустрічі Нового Року (15 євро)

3 день

Сніданок. Переїзд у Будапешт. Вільний час.          З НОВИМ 2018 РОКОМ!

Кажуть в Угорщині під землею розкинулося ціле море вод. Майже всюди, де б не починали робити свердловину місцеві фахівці, на поверхню виривається термальна вода температурою вище 30 градусів або насичена солями і мінеральними речовинами лікувальна вода. Одна з найвідоміших купалень – “Сечені”, розташована в парку Варошлігет у Будапешті. Це перша лікувальна купальня в Пешті, в 1881 р. вона вже діяла як “купальня з артезіанською водою”

Рекомендуємо:
– відвідати містечко Сентендре*, яке перенесе Тебе у час середньовіччя — вузенькі вулички, безліч сувенірних лавок, старенькі сербські церкви… ну і звичайно музей марципанів! Запрошуємо у світ нових вражень! (15 )

 прогулянку на кораблику по Дунаю (20 ). Тут, на Набережній Будапешта, наче в галереї, тільки картина одна. І здається тут нічого лишнього, кожна будівля, кожен міст, кожна деталь на картині гармонює з іншою. І саме з кораблика можна роздивитись всі деталі Парламенту, Рибацького Бастіону, Королівського палацу, та загадати бажання пропливаючи під мостами, якими так гордиться Будапешт.

– Будапешт – місто яке не спить (екскурсія вулицею Ваци/набережною Корзо з підняттям на гору Геллерт) (10 ). Серцем Будапешта є вулиця Ваци, яка йде від площі Воросмарті до моста Елізабет. Тут Пешт святковий навіть в будні! Вечером, тут, розцвітають вогні, на фоні зоряного неба висвічуються Королівський палац, Рибацький бастіон і статуя єпископа Геллерта. 

Збір групи. Нічний переїзд до Львова.

4 день

Прибуття до Львова орієнтовно о 10:00.

До вартості входить:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання у готелях 2-3* (сніданки)
• оглядові екскурсії згідно програми туру
• супровід керівника групи
Додаткова інформація та послуги:
• особисті витрати
• факультативні програми, вхідні квитки
• депозит на факультативні екскурсії - 16 євро (тариф стандарт). Депозит використовується на факультативні екскурсії. Невикористані кошти не повертаються