Все найцікавіше в Індії

Вартість:
від 1035 $
Тривалість:
13 ноч/ 14 днів
Дати туру:
під запит
Активність туру:
2/5

Маршрут: Делі - Амрітсар - Джайпур - Агра - Варанасі - Гая - Бодхгая - Калькутта

Опис:
Два тижні глибокого занурення в життя та культуру Індії, після яких вам обов’язково захочеться повернутися туди знову. Ми побачимо все, чим славиться Індія - Золотий Храм сікхів, Червоний Форт, мавзолей Тадж Махал, побуваємо на місці просвітлення Будди Шак’ямуні, поплаваємо човнами по Гангу в священному місті Варанасі, дослідимо колоніальну культуру Калькутти, а в древньому Джайпурі покатаємося на слонах.

Програма туру:

1 день

Приліт в Делі. Поселення в готелі в районі Пахар Ганж. В залежності від часу прильоту, можлива прогулянка по урядовому кварталу Центральний Секретаріат. Знайомство з індійською кухнею

2 день

Огляд найцікавіших місць в Делі – Лотосовий храм Бахаі, фортеці Червоний форт і головної мечеті Джама Масджид. Прогулянка садами Лоді. Вечірнє відвідання світового шоу в Старій Фортеці.

3 день

Ранковий потяг в Амрітсар, столицю штату Пенджаб (близько 6 годин в дорозі). Поселення в готелі в центрі.

4 день

Відвідання Золотого Храму – головної святині сікхів. Поїздка на церемонію спуску прапора на кордон Індії і Пакистану – Wagah border. Потяг в Джайпур.

5 день

Прибуття в Джайпур, столицю штату Раджастхан, поселення в готель в районі Хатрой. Прогулянка старим містом Пінк сіті, огляд Палацу вітрів.

6 день

Відвідання вражаючого форту Амер, в який можна піднятися верхи на слонах. Відвідання палацу раджів Джайпура. Можливий шопінг – Джайпур славиться своїми колоритними базарами тканин, прикрасами зі срібла, спеціями і сувенірами. Ми також побуваємо у культовому кінотеатрі, де подивимось останній боллівудський хіт.

7 день

Вільний день.

8 день

Ранковий виїзд в Агру швидкісним потягом (близько 4 годин в дорозі). Огляд грандіозного Тадж Махала і форту Агра (за бажанням). Знайомство з кухнею Муглаї. Виїзд нічним потягом у Варанасі.

9 день

Прибуття у Варанасі, поселення в готель в районі Ассі Гат. Вечірня прогулянка на човнах до місця кремації і щоденної індуїстської церемонії.

10 день

Поїздка на рікшах до містечка Сарнатх неподалік Варанасі. Там ми відвідаємо місце першої проповіді Будди Шакьямуні. Виїзд потягом в Гаю, штат Біхар (близько 4-5 годин в дорозі). Пізно ввечері прибуття в Гаю, переїзд в Бодхгаю, ніч в гестхаусі в центрі міста.

11 день

Зустріч світанку в храмовому комплексі на місці просвітлення Будди Шакьямуні біля дерева Бодхи. День в Бодхгаї.

12 день

Вранці виїзд автомобілями в Раджгір (близько 2 годин в дорозі). Відвідання на світанку священної гори Грідхракута, де проповідував Будда. Поїздка в Павапурі і відвідання мармурового храму на воді – місця кремації Махавири Вардхамани, засновника джайнізму. Візит в археологічний музей Наланда. Повернення в Гаю, виїзд нічним потягом в Калькутту.

13 день

Прибуття в Калькутту, столицю штату Західна Бенгалія, поселення в готель на історичній вулиці Саддер стріт. Відвідання Історичного музею, де знаходиться унікальна колекція буддійської скульптури віком до 2300 років. Відвідання меморіалу Вікторія. Прогулянки центром міста, відвідання квіткового базару, поїздка річкою Хуглі, відвідання храмів Дакшинкалі і Белур.

14 день

Виліт в Делі і назад додому.

До вартості входить:
• проживання в двомісних (іноді тримісних і більше) номерах готелів та гестхаусів
• внутрішній перельот Калькутта-Делі
• проїзд поїздами класу ЗАС (спальні місця з кондиціонерами), спеціально зарезервованими авто, міським транспортом
• супровід протягом всього маршруту
Додаткові послуги:
• переліт в Делі та з Делі назад додому
• медичне страхування (обов’язково)
• вхідні квитки в музеї, парки, заповідники та ін. ($75)
• харчування ($7-12 на день за людину)
• віза в Індію ($77)
• мобильный интернет 3G в Индии ($30)

Депозит цієї подорожі становить - $465
Розмір групи 14 людей
Мова спілкування - українська, російська, англійська

Громадянм майже всіх країн потрібна віза для відвідання Індії. Віза оформлюється заздалегідь в інтернеті або посольстві в країні проживання